Hovenier


Tijdloos, mooi, functioneel en comfortabel zijn de begrippen als het over wonen gaat. De tuin wordt steeds meer als een verlengstuk van het huis gezien. Een tuin is veel meer dan een gazon en bestrating, een struikje hier en boompje daar.
De Kleuterhovenier is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring en vakkennis. Dus voor een tuin waarin u kan “wonen” is De Kleuterhovenier de buitengewone creatieve partner.

Ontwerpen


Wij staan voor u klaar als u een ontwerp nodig heeft voor uw nieuwe tuin. Hierbij houden we rekening met uw wensen en kijken we mee naar eventuele aanvullingen welke goed in uw tuin passen.
Ontwerp

Kunstgras


Kunstgras wordt steeds vaker toegepast in tuinen & speelvelden. Kunstgras kan namelijk tegen een stootje. Zelfs bij zeer intensief gebruik blijft het mooi en het gaat niet snel stuk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw gazon.
Leg kunstgras ook gerust onder of rondom speeltoestellen of een zwembadje. Het zal niet verkleuren omdat er iets op staat. Als u na het seizoen het zwembad weer opruimt hoeft u alleen het kunstgras even op te borstelen en u heeft weer een mooi gazon.
Daarnaast is kunstgras onderhoudsarm en heeft u er verder geen omkijken meer naar.
Ook voor kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag het juiste kunstgras te kiezen en kunnen dit ook aanleggen.

Blijf op de hoogte


Wilt u regelmatig tips, de laatste acties of op de hoogte blijven van onze nieuwste producten. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.