Seizoensplein


Bezoekers treffen het Seizoensplein direct na binnenkomst in het tuincentrum. Naast een groot aanbod zeer aantrekkelijk ogende planten treft u er onder andere potterie,en balkonbakken, de grotere potten en zinkpotterie in diverse kleuren.
Sterk punt in de opzet van de afdeling is het feit dat alles op presentatietafels staat. Zonder problemen kunt u daar de mooiste ideeën uit opdoen voor thuis.

Buitenafdeling


Op onze buitenafdeling vindt u alle planten voor buiten. Tijdens het voorjaar en de zomer hebben we heel veel verschillende soorten perkgoed. Zo kunt u uw tuin mooi in bloei zetten. Maar natuurlijk hebben we ook heel veel verschillende soorten vasten planten, zodat u niet elk jaar alle overnieuw hoeft in te planten. Natuurlijk heeft vindt u op deze afdeling ook een groot assortiment bomen, heesters en klimplanten.
Om mooie combinaties in uw tuin te maken vindt u op de buitenafdeling ook buitenpotten. Deze potten zijn van goede kwaliteit en van de laatste trends. Natuurlijk willen wij u helpen goede combinaties te vinden en kunnen wij de planten voor u in de pot zetten. Op de buitenafdeling vindt u ook een groot assortiment hout van Hillhout. Daarnaast is de natuursteenafdeling ook te vinden op de buitenafdeling. Hier vindt u een grote collectie keien en grind.

Interieur & sfeer


Op de interieur en sfeer afdeling kunt u super trendy artikelen vinden. Alles voor in uw tuin, op het terras en in uw huis kunt u hier in de kleuren van deze tijd vinden. Met Kerst, Pasen, Valentijn en moederdag hebben wij natuurlijk nog een veel uitgebreider assortiment.
Bent u op zoek naar een cadeau? Voor een ander of voor u zelf? Dan kunt u hier altijd slagen. Moeite om te kiezen of om de juiste combinaties te maken? Onze medewerkers helpen u graag.

Blijf op de hoogte


Wilt u regelmatig tips, de laatste acties of op de hoogte blijven van onze nieuwste producten. Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.